🎓 BCN TC busca alternatives al desaprofitament de plàstic

Una de les problemàtiques que Espanya troba en matèria de sostenibilitat està en el fet de ser un dels països que més malgasta i danya el planeta amb el plàstic.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 24 de d'abril de 2019 a las 08:00h
  • Finaliza: dijous, 25 de d'abril de 2019 a las 19:00h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

BCN Thinking Challenge: idees de reciclatge i inclusió

Una de les problemàtiques que presenta la nostra societat és el de la reutilització de la quantitat de materials que es generen. La gestió dels residus és un factor clau per a la sostenibilitat i la preservació de les condicions d'habitabilitat en el planeta.

Per això el Club d'Emprenedors de la Universitat ha decidit centrar la VII edició del Barcelona Thinking Challenge en aquest assumpte. Aquesta marató d'emprenedoria se celebrarà sota el títol "A la cerca d'un model de reciclatge mediambiental i inclusió laboral". El repte és proporcionar solucions a aquest problema real a través de l'impuls emprenedor.

El BCN Thinking Challenge ha estat, des dels seus inicis, una referència dins de l'emprenedoria jove a Barcelona. Aquesta marató d'emprenedoria té com a principals senyals d'identitat l'aposta pel talent jove i el compromís amb les preocupacions socials, ja que el repte que s'ha plantejat en cadascuna de les edicions està relacionat amb alguna problemàtica social: el balafiament alimentari, els aturats de llarga durada, la integració de la discapacitat, el fracàs escolar, la conciliació intergeneracional en l'empresa i la desigualtat social a la ciutat de Barcelona.

Aquesta marató d'emprenedoria social se celebrarà, amb el suport de Santander Universitats i CEU Emprèn. La inscripció al BCN Thinking Challenge ha de fer-se a través d'un mail a [email protected] en el qual s'indiqui nom i cognoms, universitat de la qual es procedeix i dades de contacte. El mateix mitjà ha d'emprar-se per a confirmar assistència a la gala.

 

BCN Thinking Challenge: idees de reciclatge i inclusió