🎓 Premi Ángel Herrera a l'excel·lència estudiantil i docent

En el marc dels actes de celebració de la conversió de Sant Pau, s'ha fet lliurament dels Premis Ángel Herrera que reconeixen la labor dels estudiants, personal i professorat que formen part dels diferents centres del grup educatiu CEU.

Fecha: divendres, 24 de de gener de 2020 a las 18:30h

Premi Ángel Herrera a l'excel·lència estudiantil i docent

En el marc dels actes de celebració de la conversió de Sant Pau, s'ha fet lliurament dels Premis Ángel Herrera, que reconeixen la tasca dels estudiants, personal i professorat que formen part dels diferents centres del grup educatiu CEU.

Es tracta de la XXI edició d'aquests guardons, que la Fundació Universitària San Pablo CEU concedeix amb l'objectiu d'estimular la tasca social, docent i investigadora de les persones del grup.

En la categoria d'excel·lència, han estat premiats diversos estudiants de la nostra universitat: Berta Font Forné (Facultat de Psicologia), Eric Montaner Rovira (Facultat de Dret i Empresa), M. Dolors Vila Frigola (Facultat de Comunicació, Educació i Humanitats) i Patricia Quesada Torres (Postgrau).

En la categoria a la tasca docent, el premi ha recaigut en Francesca Figueres Ballesteros (Facultat de Psicologia), Concepción del Pozo Fina (Facultat de Dret i Empresa), Arnau Peidró Ribés (Facultat d'Educació, Comunicació i Humanitats) i Juan Seguí Montesinos (Postgrau).

 

Premi Ángel Herrera a l'excel·lència estudiantil i docent