🎓 Robòtica en la restauració del futur

El Postgrau en Màrqueting Comunicació Gastronòmica i Enològica finalitzarà conclou l'edició d'aquest any amb una conferència extraordinària en què s'incidirà en el paper que la robòtica pot jugar en el món de la gastronomia.

Fecha:


  • Comienza: dilluns, 29 de d'abril de 2019 a las 18:00h
  • Finaliza: dilluns, 29 de d'abril de 2019 a las 20:30h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

Robòtica en la restauració del futur

El Postgrau en Màrqueting Comunicació Gastronòmica i Enològica finalitzarà conclou l'edició d'aquest any amb una conferència extraordinària en què s'incidirà en el paper que la robòtica pot jugar en el món de la gastronomia. La conferència serà a càrrec del cofundador de Food ByRobots, Màrius Robles.

Sota el títol, "Cap a on es dirigeix el futur de l'alimentació i la restauració? Robòtica, IA i proteïna vegetal en un mateix coctel", aquest especialista analitzarà aspectes clau de la restauració, un sector canviant i que ha cobrat nova rellevància. En la seva intervenció, tindrà ocasió de tractar assumptes com el futur de l'alimentació, l'entrada de la robòtica i l'automatització en l'anomenat sector HORECA i els reptes comunicatius que es deriven de la nova economia de l'alimentació.

Marius Robles, és el co-fundador de Food By Robots, una empresa pionera que busca accelerar els beneficis de la robòtica per revolucionar la forma en què mengem. Ha estat CEO i Co-Fundador de Reimagine Food, el primer centre disruptiu del món dedicat al futur de l'alimentació.

Futurista, Keynote Speaker i escriptor, Marius va ser considerat en 2014 un dels 10 emprenedors d'èxit a Espanya per la prestigiosa MIT Technology Review. També col·labora a través de la seva fundació amb institucions de referència en l'àmbit mundial en el desenvolupament de recerques pròpies relacionades amb Algorismes de Sabor, Brainfood, Robòtica i l'aplicació de la Intel·ligència Artificial en el sector alimentari.

Des de fa cinc anys, és un dels principals impulsors a escala mundial del moviment Food Tech. Ha col·laborat a portar el món de les startups i les tecnologias disruptivas a companyies líders globals com Carrefour, Nestlé, Coca-Cola, Barilla, El Corte Inglés, Elior, ASDA, Qualitat Pascual, Heineken, GB Foods o Grup Bimbo.

 

Robòtica en la restauració del futur